Vide Kings

Referat: Teknikum018 - Vide Kings

Banderiljärerna blev rädda, picadorerna blev ännu räddare , men matadoren han blev räddast av dem alla...

Eller inte!
Kings stod upp bra mot förra årets solklara vinnare av serien samt nuvarande serieledare. Vi höll taktiken att dra ned tempot och krypa ihop i ett försvar på egen planhalva.
Efter några minuter in i första halvlek så var ställningen 1-2 till fördel för Kings och då..... njöt vi.
Trots att Teknikum återtog ledningen så hördes deras frekventa skrik på hjälp från domaren. De stod för det tuffa spelet och fick domsluten mot sig. Samtidigt hittade de ofta något fel på de mål vi gjorde.

Om en främling för matchens spelscenario hade vandrat in efter slutsignal så kunde vederbörande lätt misstagit Kings för vinnare. Bra kamratskap och nöjda tillrop över ett starkt arbete inom laget.

Tilläggas bör att Mats Warvelin smällde till ett direktskott från höger kant från dålig vinkel som fick många att höja på ögonbrynen och sekreteriatet att googla hans tidigare meriter för att se om vi hade otillåtna spelare på plan.